Doliu pentru Sue Ellen din serialul „Dallas”, fiul ei s-a stins din viata: „Era iubit de toata lumea”

Actrita Linda Gray, Sue Ellen in faimosul serial „Dallas”, trece prin momente grele. Aceata a anuntat ca fiul ei, Jeff Thrasher, a decedata la varsta de 54 de ani.

Jeff Thrasher a decedat la 54 de ani, lasand in urma sa lacrimi si suferinta.

„O reamintire a vietii fiului meu Jeff. Era fiinta cea mai buna, cea mai nostima, cea mai dulce… El a adus lumii atata dragoste si era iubit de toata lumea! Fie ca sa aiba o calatorie magica”, a scris cu inima rupata, Linda Gray in dreptul unei imagini cu fiul ei.

Publicitate

La fel ca mama sa, Jeff a facut si parte din comunitatea de la Hollywood. A lucrat ca producator la proiecte TV precum Junior Chef Showdown si The Amazing Race Canada.

Linda Gray mai are o fiica, tot din casatoria cu fotograful Ed Trasher. Fata actritei din serialul fenomen se numeste Kehly Sloane si este mai mica cu doi ani decat regretatul sau frate, fiind in varsta de 52 de ani. Aceasta este sotia lui Lance Sloane.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. S-a stins din viata la 50 de ani: A ajutat peste 10.000 de pacienti

O multime de oameni au comentat la postarea actritei, unde au transmis condoleante.

“Linda, imi pare atat de rau. Iti trimit toata dragostea si puterea mea”, a scris Jordana Brewster.

„O draga, imi pare foarte rau pentru aceasta pierdere. Trimit toate gandurile si inima mea catre tine si familia ta”, a scris si Julie Gonzalo

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.