Bill Gates dezvaluie cum va fi viata dupa Covid

Era in anul 2015 cand fondatorul Microsoft Bill Gates, la o conferinta a circuitului Ted (administrat de organizatia non-profit The Sapling Foundation), a explicat ca intr-o lume care a investit foarte mult in arme si putin in lupta impotriva virusilor, o pandemie ar face mai multe victime decat un razboi.

„ Daca ceva ucide 10 milioane de oameni in urmatoarele cateva decenii ” , a remarcat fondatorul Microsoft, „ este mai probabil sa fie un virus extrem de contagios. Nu rachete, ci microbi “. Gates a subliniat in continuare ca” am investit foarte putin intr-un sistem care poate opri o epidemie. Nu suntem pregatiti pentru urmatoarea epidemie . ” Pentru„ teoreticienii conspiratiei ” videoclipul de acum cinci ani este o dovada care ar lega pe Bill Gates de raspandirea Covid-19; totusi, pentru multi altii, este dovada faptului ca fondatorul Microsoft a prevazut totul si lumea nu l-a ascultat.

Iata schimbarile majore din viata noastra

„ Cum va fi lumea dupa Covid-19″

Gates a vorbit despre ceea ce el crede ca sunt cele sase schimbari principale cu care ne vom confrunta.

Citeste si articolul :   Rasturnare de situatie la Antena 1. Ea e noua asistenta de la Acces Direct. Cu cine a fost inlocuita Emily

In primul rand, oamenii vor merge mai putin la birou, vor calatori mai putin, vor studia de la distanta si vor folosi apeluri video cu medicii lor.

A doua schimbare majora: toate software-urile, alta data un pic cam defectuoase, pe care am invatat sa le cunoastem, vor evolua foarte rapid.

A treia schimbare: munca inteligenta ne va permite sa redefinim viata urbana, ceea ce inseamna mai putine orase aglomerate, mai putine costuri de transport si cazare pentru lucratori.

Ne vom intoarce la normalitatea precovida? Nu, potrivit lui Bill Gates

Apoi, intrebarea pe care toata lumea o pune: o sa revenim la „normal”?

Potrivit lui Bill Gates, cu greu ne vom intoarce la viata pre-Covid, vom continua sa ne temem de riscuri si sa fim mai atenti la comportamentul nostru.

Ultima schimbare: in cazul in care apare o noua criza a sanatatii, nu va fi ca Covid-19, pentru ca, in eventualitate, am fi mai pregatiti. Dar in ce calitate spune aceste lucruri fondatorul Microsoft?

Citeste si articolul :   Dr. Carmen Dorobat, avertisment pentru romani: "In maximum 14 zile alegem pe cine salvam"

La urma urmei, Gates insusi a fost cel care a dictat miscarile globale de combatere a pandemiei, chiar de la inceput. Odata cu decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage oficial Statele Unite din Organizatia Mondiala a Sanatatii, in urma amenintarilor la adresa agentiei ONU pentru raspunsul slab la coronavirus, cel mai important finantator OMS Mondiala devine Fundatia lui Bill Gates si a sotiei sale Melinda, care pana anul trecut acorda agentiei ONU finantare egala cu 10% din bugetul sau total. Daca Organizatia Mondiala a Sanatatii nu este reformata, asa cum cerusera Statele Unite, de fapt, influenta lui Bill Gates si a fundatiei sale va fi enorma, scrie Il Giornale.

Autor