Amor in sectia COVID a unui spital din Romania: „Cat sa mai induram?”

Consiliul Etic al unitatii medicale a fost sesizat de Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu, joi. Acesta va dispune constituirea unei comisii de disciplina, dupa ce au fost primite reclamatii ca o asistenta si un medic ar intretine relatii amoroase chiar in sectia „Covid”.

Angajatii spitalului su sesizat conducerea ca la sectia ATI si COVID o asistenta tanara se izoleaza, frecvent, in cabinetul unui medic rezident, in timpul programului si al orelor de garda ale acestuia.

„Colega noastra este recunoscuta pentru aventuri”

Potrivit presei locale, „languroasa” asistenta „Iza” se inchide nopti intregi in cabinetul medicului unde ar intretine relatii intime!

Publicitate

„In perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), a petrecut cu colega noastra, asistenta recunoscuta pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului.

Asistenta, depistata cu COVID

Problema este ca, colega noastra, in perioada respectiva, a fost depistata pozitiv la testul rapid din 19 si testul PCR din 23.10.2020. Si acum vine partea cea mai grava: In data de 26.10.2020, desi doctorul a stat in aceeasi camera la un hotel de langa spitalul nostru (…), a venit la serviciu, in cadrul sectiei ATI, fara sa intre in izolare, reusind sa se inregistreze, in aceasta perioada, cat si premergatoare, foarte multe cazuri de pozitivati din randul colegilor nostri”, scrie in mail-ul trimis conducerii SJU si ministrului Sanatatii, conform Gorjonline.ro.

Citeste si articolul :   Inca un record in ATI: 1.260 de bolnavi internati. Sunt 4.916 cazuri noi de Covid si 135 de decese

„Cat sa mai induram si cui sa ne mai adresam, pentru ca noi, familiile noastre si pacientii sa fim siguri ca suntem in siguranta? Cum sa poata interveni prompt daca, Doamne fereste!, se intampla ca la ATI Piatra Neamt, din moment ce acestia stau numai inchisi in cabinet? Intrebarea este, ce cauta asemenea persoane intr-o sectie ca a noastra?”, scriu angajatii spitalului.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.