Emy, dansatoarea de manele,angajata la DSP Bucuresti, fara studii de specialitate. Cum a reusit sa aiba un punctaj mai mare decat medicii

Emy dansatoarea, numele real fiind Maria Emylia Florescu, a candidat si va ocupa functia de inspector de specialitate debutant, in cadrul DSP Bucuresti.  Institutia respectiva a permis depunerea dosarelor in doar 48 de ore,. In acest context, doar cine stia ca exista aceste posturi vacante putea sa se aplice.

In urma anuntului de angajare al DSP, fara concurs, dar pe o perioada determinata, dansatoarea Emy a aplicat si ea pentru postul de inspector de specialitate debutant.

Din toate dosarele depuse, au ramas doar 11 candidati pentru un singur post de inspector.

Potrivit informatiilor, dansatoarea de manele a obtinut un punctaj de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului. Aceasta a obtinut mai mult decat un medic stomatolog si unul de medicina generala.

Publicitate

In anuntul de angajare, DSP Bucuresti cerea candidatilor sa aiba o diploma de licenta in domeniul economic, juridic sau tehnic.

Maria Emylia Florescu are studii in managementul turistic, la o universitate privata. Experienta profesionala, care o recomanda, este de actor, iar aptitudinile sale sunt, dansul din buric, actoria si vocea.

In urma stirilor aparute spatiul public si a comentariilor care criticau DSP-ul pentru angajarea unei dansatoare de manele, institutia a facut mai multe precizari.

“Pentru acoperirea deficitului de personal existent, in raport cu situatia epidemiologica actuala si rolul pe care DSPMB il are in gestionarea situatiei de criza in Municipiul Bucuresti, au fost publicate pentru ocupare fara concurs un numar de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat in vederea ocuparii fara concurs, pentru care a candidat si Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ si Mentenanta, respectiv un post de debutant in profesie pentru care nu este necesara experienta”, scrie in comunicatul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti.

De asemenea, desi era obligatoriu ca in anuntul de angajare sa fie specificate si atributiile acestuia, aceste informatii nu sunt publice.

Emylia Florescu a mai aplicat in 2016 pentru un post de asistent la Oficiul National al Registrului Comertului- Directia economica. Atunci, in urma probei scrise din concurs, a obtinut nota 2,50.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.