Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii care au decedat in incendiul de la Colectiv: “Moartea isi ia din nou tributul. Pe voi cine va ia?”

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii care au decedat in incendiul de la Colectiv si presedintele Asociatiei Colectiv, trage un nou semnal de alarma, dupa tragedia de la Piatra Neamt. Acesta atrage atentia asupra faptului ca istoria se repeta din cauza ”nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei”.

“De 5 ani le spun politicienilor si medicilor ca trebuie sa schimbe sistemul medical. Le spun ca de Colectiv nu vor scapa nici peste 20 de ani. Iar ei, fie ministri sau secretari de stat, manageri de spital sau profesori sefi de sectie, se uita la mine ca la un om cu o trauma care va disparea in uitare, undeva.

Au trecut 5 ani si povestea se repeta, Colectiv este din nou cu noi. De ce se intampla asta? Simplu, pentru ca toti cred ca la Colectiv a fost o intamplare nefericita. Nu domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepasarii, coruptiei, lipsei de asumare, lipsei de exercitiu, lipsei preventiei, hotiei, ticalosiei voastre. Nu ati schimbat nimic si iata, focul loveste din nou, moartea isi ia din nou tributul.

Citeste si articolul :   Ministerul Sanatatii, prima reactie dupa tragedia de la Victor Babes

Pe voi cine va ia?”, a scris Eugean Iancu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Potrivit informatiilor transmise de reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, duminica dimineata, in sectia ATI si-au pierdut viata sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. Toti erau infectati cu coronavirus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.