Ies la iveala detalii cutremuratoare din dosarul lui Alez Bodi: „Victimele erau sechestrate si supuse unor violente extreme”

Detalii cutremuratoare. Judecatorii au decis ca Alex Bodi sa ramana in arest pentru 29 de zile. Pe data de 11 noiembrie, fostul sot al Biancai Dragusanu a fost ridicat de oamenii legii, dupa ce acestia au descoperit ca ar fi fost implicat intr-o retea de tafic de persoane. Ieri,

Detalii cutremuratoare din dosarul lui Alex Bodi

In documentul prezentat de Spynews.ro se afla detalii uluitoate referitoare la victime. Acestea ar fi fost duse in strainatate, iar daca refuzau sa se prostiueze, erau supuse la chinuri groaznice. Astfel, victimele era sechestrate si batute, ajungandu-se chiar si pana la violuri.

„Victimele care, dupa ce erau transportate in strainatate, refuzau sa practice prostitutia erau sechestrate si supuse unor violente extreme (chiar si unor violuri), pentru a fi determinate sa nu mai opuna rezistenta”, scrie in dosarul lui Alex Bodi.

De asemenea, documentul oficial arata ca Alex Bodi ar fi aderat la gruparea infractionala la scurt timp dupa ce membrii aceleiasi grupari au iesit in inchisoare si au recrutat si alte victime.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, in lacrimi. Alex Bodi s-a intors la Daria

„La gruparea infractionala au aderat, in scurt timp, si alti membri, respectiv inculpatii J.F.A., B.A.N., G.P.A., C.M. (si el, fost locotenent al lui C.), L.M.A., L.N.D. (toti din anturajul inculpatului T.C.A.), B.(F)F.E., (prietenul inculpatului B.M.C.), F.L.F., G.M.A., I.G.M., P.F.I., T.A.I. (din anturajul inculpatului N.A.A.)”, mai scrie in document.

Ce pateau victimele

Cei care faceau parte din gruparea infractionala cautau fete sarace care voiau sa plece peste hotare pentru a se angaja, tinerele facand parte din familii dezorganizate.

„Din datele existente, s-a stabilit ca gruparea infractionala se ocupa cu identificarea tinerelor care doreau sa plece in strainatate pentru a gasi un loc de munca, vulnerabile (cu o situatie materiala precara sau care proveneau din familii dezorganizate, naive, lipsite de educatie), pe care le recrutau sub diverse promisiuni, iar dupa ce le transportau in strainatate, membrii gruparii le constrangeau sa practice prostitutia in folosul lor”, se mentioneaza in document.

Potrivit datelor din dosarul in care apare Alex Bodi, in cazul in care tinerele respective nu acceptau sa se prostitueze, acestea erau chinuite pana nu se mai impotriveau.

Citeste si articolul :   Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2020. Note dupa contestatii, publicate pe Edu.ro

„Victimele care, dupa ce erau transportate in strainatate, refuzau sa practice prostitutia erau sechestrate si supuse unor violente extreme (chiar si unor violuri), pentru a fi determinate sa nu mai opuna rezistenta. In cele din urma, datorita violentelor la care au fost supuse si a amenintarilor cu acte de violenta indreptate impotriva membrilor familiilor lor, victimele au acceptat sa se prostitueze in beneficiul membrilor gruparii infractionale”, mai scrie in dosar.

Banii obtinuti ajungeau la membrii gruparii.

„In cele mai multe cazuri, victimele au fost tinute in imobile, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate sa practice prostitutia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate in totalitate de membrii gruparii. S-a stabilit ca tinerele au fost exploatate in cluB. de noapte sau locatii inchiriate din Berlin, Bonn, Stuttgart si Frankfurt (Germania), dar si pe teritoriul altor state occidentale (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elvetia, Austria)”, se mai arata in document.

Citeste si articolul :   Olguta Vasilescu, in doliu. S-a stins un Mare Om: "A fost un om minunat..... Fostul ministru face acuzatii grave la adresa medicilor

De asemenea, potrivit informatiilor din dosar, unele dintre tinere erau vandute mai departe, la alti traficanti care se ocupau tot cu exploatarea lor.

„Unele victime au fost vandute altor traficanti, in scopul exploatarii, persoanele care le-au preluat primind si informatii in legatura cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cat a fost exploatata, familia (copii, rude apropiate) toate acestea in scopul de a fi santajata pentru a fi exploatata si controlata mai usor”, se mai arata in document.

Autor