Cum arata si cum se simte Eugenia Serban dupa ce a invins doua cancere: “Iti cad genele si sprancenele si unghiile…”

Eugenia Serban, indragita actrita, a invins cancerul la varsta de 51 de ani. Actrita a fost diagnosticata cu doua forme de cancer (ginecologic si la san). Acest lucru s-a intamplat intr-un singur an. Cu toate acestea a reusit sa invinga cancerul!

Acum, Eugenia Serban se reface treptat, dupa ce a trecut de cel mai greu obstacol din viata sa. Actrita a implinit 51 de ani chiar luna aceasta.

Varsta de 51 de ani i-a adus aproape pe toti oamenii dragi eu pentru a sarbatori asa cum se cuvine o zi atat de importanta.

”M-ar fi doborat psihic daca as fi spus atunci in perioada aia ca am cancer (cand a aflat n.r) Iti dai seama cum apaream in toate ziarele. Nu as fi rezistat si nu as fi putut sa inving boala. Acum sunt bine, este ziua mea si deja e pelerinaj la mine acasa. Vin prietenii de trei zile sa ma sarbatoreasca. Am gatit non-stop”, a declarat Eugenia.

Cum se simte Eugenia Serban.

“Ma simt foarte bine, sunt OK si sper sa fiu bine in continuare. Imi lipseste insa scena. Trebuie sa merg la controale din sase in sase luni si sa iau pastile vreo cinci ani de acum incolo. In perioada asta am stat in casa, ii gatesc baiatului meu o data pe saptamana. Este in tara, sta cu iubita lui, ne vedem des acum. La inceputul pandemiei a fost mai greu, lui ii era foarte frica. Venea la mine echipat, cu masca, cu manusi, avea saracul rani pe maini de la atata dezinfectat. Nu ma lasa sa ies pe strada fara masca.”

„Cand am aflat ca am cancer, m-am gandit la moarte”

“M-am decis sa fac totul public atunci cand am scapat de peruca. Nu am vrut sa se afle atunci cand eram in momentele alea grele. S-a spus ca am pierdut lupta cu cancerul. Nu a fost asa. Am castigat-o. De ce nu am spus atunci? Eram foarte vulnerabila, n-as fi putut psihic sa rezist. Nu operatia in sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operatii intr-una. Cand am aflat ca am cancer atunci a fost socul mare, m-am gandit la moarte. Mi-au trebuit doua saptamani sa realizez ca iubesc viata si ca trebuie sa trec peste asta.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Coronavirus Romania, 6 aprilie. Bilantul oficial anuntat de autoritati

Am avut norocul ca l-am descoperit in faza incipienta. Al doilea moment foarte dificil a fost cand am facut chimioterapie si mi-au zis ca nu o sa am par. Practic, cu un an inainte nu aveam nimic, si anul urmator aveam doua cancere in faze incipiente. Boala nu a fost ceva genetic, am facut investigatii, nimeni din familia mea nu a avut. Sfatuiesc oricare femeie sa faca controale anuale pentru ca e mai bine sa-l gasesti incipient”, a mai spus Eugenia Serban.

Despre tratamentele indurate, Eugenia Serban a mai spus: „In functie de cancer, citostaticele sunt diferite. Dupa o sedinta, cam o saptamana iti este rau. Cam la trei saptamani erau sedintele la mine.

Prima este cea mai complicata pentru ca nu te astepti sa-ti fie atat de rau. Pe urma incepi sa te obisnuiesti si cu raul. E greu. A fost greu si cu parul. Iti cad genele si sprancenele si unghiile… Mi s-a spus mai tarziu asta”.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.