Copil spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer de 19 ani

Un copil a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni. Accident grav in localitatea argeseana Mioveni. Vineri seara, un copil de 12 ani a decedat dupa ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism, condus de un tanar in varsta de 19 ani.

Baiatul mergea la magazinul din apropiere, impreuna cu alti patru copii. Astfel, la trecerea de pietoni din apropierea magazinului, patru masini, intre care una de politie, au oprit si i-au lasat sa traverseze. Din spate a venit insa masina condusa de tanarul de 19 ani, care pur si simplu l-a spulberat pe copilul de 12 ani.

Copilul a fost aruncat mai bine de 30 de metri, fapt care a cutremurat pe ceilalti soferi si pe politisti. In urma impactului foarte puternic, copilul a decedat pe loc.

Tanarul sofer, are permis de numai un an si jumatate. In urma accidentului, acesta a intrat in stare de soc. Nu consumase alcool si spune ca nu avea viteza, dar mentioneaza ca l-ar fi vazut prea tarziu pe baiat. Acum are dosar penal pentru ucidere din culpa.

Din păcate, România e campioana accidentelor cu victime în UE, urmată la mică distanță de Bulgaria. Pe scurt, la noi mor cei mai mulți oameni ca urmare a accidentelor. Până și italienii, cunoscuți pentru dezordinea din trafic, stau incomparabil mai bine.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.