Veste trista! Draga Olteanu Matei, in coma la spital

Veste trista, din pacate! Marea noastra actrita, Draga Olteanu Matei, a ajuns, in aceasta seara, in stare foarte grava, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sfantul Spiridon”, din Iasi.

Potrivit medicului sef UPU SMURD Iasi, Draga Olteanu Matei, este in coma, cu hemoragie digestiva. Potrivit informatiilor transmise de reprezentantii spitalului, starea actritei este critica, scrie romaniatv.

Draga Olteanu Matei. a implinit 87 de ani. Indragita actrita a oferit in urma cu putin timp un interviu extrem de captivant pentru emisiunea Reteaua de idoli, produsa si difuzata de TVR2. Luna aceasta, pe data de 24, a fost ziua ei de nastere.

Indragita actrita a spus ca se bucura de tot ce traieste si de fiecare om care ii trece pragul.

„Nu trebuie sa plangem, cine ajunge la capat, scapa, desi ne dorim sa mai fie ceva, e prea frumosa viata pe pamant daca stii sa ti-o faci ca sa mai fie ceva de trait dupa…. Am scris in unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu daca e sa ne reancarnam, pentru nimic in lume sa n-o faca, sunt in stare sa fac orice sa nu ma mai nasc din cauza ca iubesc viata foarte mult. Ma bucur de fiecare lucru, ca suntem aici, ca stam de vorba, ca ati trecut sa ma vedeti…”, a spus Draga Olteanu Matei.

Citeste si articolul :   Ion Dichiseanu, in stare grava la spital. Mesaj emotionant transmis de fiica sa