Dan Bittman o pune la zid pe Andreea Esca: “Da, si-a inscenat boala”

Dan Bittman vine cu acuzatii grave. Cantaretul sare din nou calul si o acuza pe Andreea Esca ca si-a inscenat boala. Acesta sustine ca noul coronavirus nu este atat de grav si ca totul se exagereaza din anumite interese. Totusi, sa ne gandim ca omul a pierdut multi bani pentru ca nu a mai avut unde sa cante deoarece evenimentele au fost anulate in contextul pandemiei.

„S-au cautat atatea si atatea exemple, au vrut sa gaseasca si in lumea sportului, au vrut sa gaseasca si in lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut sa gaseasca la un moment dat chiar si in lumea asta, a noastra, a artistilor, a cantaretilor… Daca cred ca Andreea Esca si-a inscenat boala? Da, cred ca da! Cred ca nu e nimic adevarat acolo. E parerea mea! E prietena cu mine, dar… parerea mea e ca nu e nimic adevarat.

Am vazut oameni care au trecut prin chestia asta, nu asa se trece si nu asa se revine la stiri, vesela si ferice! Eu cred ca acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau sa ma lupt acum cu PRO TV-ul… Dar in fiecare zi ne toarna cu picatura dezastre peste dezastre si motive sa fim cuminti si sa tacem”, a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderata de Madalin Ionescu.

Citeste si articolul :   Victor Slav, in lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Ce marturisiri a facut despre Bianca Dragusanu: "Stiu, nu trebuie sa-mi spuna...

„Nu am primit nici un leu si n-o sa primesc niciodata nici un leu. Ma cauta o gramada de lume sa-mi propuna tot felul de actiuni in comun, sa ma alatur lor si asa mai departe. Nu am de ce, pentru ca, repet, eu nu fac politica, eu nu am facut-o niciodata, dar imi doresc ca eu si copiii mei si generatiile de acum incolo sa poata vorbi liber oriunde. Totul a inceput de la o postare de la mine pe pagina, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a vazut postarea si mi-a luat un interviu. Si dupa ce mi-am spus o parere pur si simplu pentru ca pot sa mi-o spun, de acolo a inceput toata nebunia”, a adaugat Bittman.

Autor