Unde locuieste fiica Biancai Dragusanu, dupa ce mama ei a plecat in Dubai.

Bianca Dragusanu a incercat sa demonstreze ca este o mama perfecta si parea de nedespartit de fiica sa Sofia. Din imaginile postete pe retelele de socializare, cele doua isi petreceau timpul impreuna, facand diferite activitati. Totusi, in urma cu cateva zile, vedeta s-a hotarat sa plece in Dubai, asa ca l-a sunat pe fostul sot, Victor Slav, sa vina sa o ia pe Sofia la el. Victor are acum grija de Sofia, in timp ce Bianca si-a facut bagajele si a plecat la relxare in Dubai.

Cu cine sta Sofia dupa ce mama ei a plecat in Dubai.

Dupa scandalul cu despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu si-a pus “coada pe spinare” si-a lasat copila la Victor si a plecat in Dubai fara sa-i pese de ceva. Chiar daca fetita are doar patru anisori, vedeta blonda a plecat la relaxare. I

Se pare ca blonda avea nevoie de o pauza, asa ca l-a chemat pe Victor Slav, sa o ia pe micuta Sofia la el acasa. Deci, Victor este taticul perfect, el are grija de Sofia, cat timp Bianca este in Dubai. Fostul prezentator incearca sa o distreze pe Sofia pentru a uita de dorul mamei sale. Cei doi apetrec momente mininate impreuna, iar Victor ii face toate poftele Sofiei.

Prezentatorul Tv a declarat ca intre el si fiica sa exista o legatura speciala si puternica, mentionand ca ar face orice pentru fiica sa. ”Ma percepe ca pe un protector si, recunosc, ma topesc de dragul ei” , a declarat Victor Slav.

Victor Slav a intervenit de urgenta si atunci cand Bianca a fost batuta de Alex Body.

Pe Instastory, fostul sot al Biancai a postat o poza in care se afla in masina cu micuta Sofia. Probabil scandalurile s-au inmultit, iar Victor a luat fetita pentru a nu mai asista la scandalurile celor doi, Bianca si Alex.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.