Doliu in Romania! S-a stins la 57 de ani. Anuntul facut de Arafat

Doliu in Romania! Seful pompierilor din judetul Constanta a decedat intr-un spital din Bucuresti, dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. Colonelul Gheorghe Popa avea 57 de ani si s-a infectat alaturi de alti noua pompieri din Constanta.

Toate persoanele au fost depistate pe data de 31 octombrie. Atunci, seful ISU, colonelul Gheorghe Popa, si alti noua pompieri au fost confirmati cu coronavirus. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea anunta pe 1 noiembrie ca starea inspectorului sef este una stabila si atent monitorizata de catre medici.

Initial, barbatul de 57 de ani a fost internat la Spitalul Judetean Constanta, iar ulterior, seful ISU Dobrogea a fost transferat de urgenta la Bucuresti.

A fost spitalizat la Matei Bals, acolo unde marti noapte a pierdut lupta cu virusul.

Colonelul Popa Daniel Gheorghe a fost investit in functia de inspector sef ISU Dobrogea in anul 2016, iar pana atunci intreaga sa cariera a fost legata de misiunea de pompier.

Citeste si articolul :   Cine este femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus

Mesajul transmis de Raed Arafat.

“Azi noapte, l-am pierdut, la spitalul Matei Bals, pe domnul col. Popa Daniel Gheorghe, inspectorul sef al ISU Constanta.

Un om dedicat meseriei si misiunii de salvare si care a servit arma pompierilor zeci de ani.

L-am cunoscut personal de ani de zile, am discutat cu dansul de nenumarate ori si pot afirma ca este o mare pierdere pentru noi toti.

Condoleantele mele familiei si colegilor din Constanta si din intreaga tara!
Odihneasca-se in pace!”, a scris seful DSU pe pagina sa de Facebook.

Autor