Alin, asistent medical in Teleorman, s-a stins la doar 49 de ani: “Nenorocitul asta de virus ti-a oprit respiratia pentru totdeauna”

Lumea medicala este in doliu dupa ce Alin Gabriel Olteanu, asistent medical coordonator la Serviciul de Ambulanta Rosiorii de Vede, a decedat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Barbatul a fost infectat cu noul coronavirus.

Barbatul in varsta de 49 de ani a fost transferat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, iar in aceasta dimineata, dupa doua saptamani de suferinta, a incetat din viata.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanta Teleorman, Alin era de peste 10 ani asistent medical coordonator la Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman – Statia Rosiorii de Vede.

“Din pacate, inima colegului nostru Alin Olteanu in varsta de 49 ani, asistent medical coordonator peste 10 ani la Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman – Statia Rosiorii de Vede, a incetat astazi sa mai bata, dupa zile de lupta acerba cu acest inamic nevazut – COVID-19 si sperante continue intr-o minune.

Alin era un bun coleg si prieten, iar disparitia lui atat de timpurie lasa un mare gol in vietile noastre.

Acum nu mai este printre noi si in aceste momente de grea incercare si suferinta pentru intreaga familie, pentru rude si cei care l-au pretuit, Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman transmite cele mai sincere condoleante si aduce un ultim omagiu.

Citeste si articolul :   Vrei sa mergi in Bulgaria? Cate zile poti sta, potrivit autoritatilor

Drum lin Alin! Dumnezeu sa te aiba in paza!”, a transmis Serviciul de Ambulanta Judetean Teleorman intr-un comunicat.

Zeci de prieteni, rude si colegi deplang moartea prematura a lui Alin Olteanu.

“Ambulanta e in lacrimi, portocaliul hainelor noastre se schimba in negru, sirenele vor suna , nu pentru salvare, vor suna pentru pierderea colegului nostru bun, Alin Gabriel Olteanu.

Alin, ne.am rugat pentru tine, am implorat Cerul sa te lase printre noi, dar nenorocitul asta de virus si.a aratat inca odata forta perfida si ti.a oprit respiratia pentru totdeauna.

Dumnezeu sa te odihneasca, inger portocaliu!”, a scris pe Facebook o colega a barbatului.

Autor