Reactia Jandarmeriei la poza cu Adi Minune si Tzanca Uraganu’, alaturi de doi politisti si de un jandarm

Dupa interventia politiei, la un eveniment privat aflat in desfasurare intr-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6, pe retelele de socializare a aparut o fotografie cu Adi Minune si Tzanca Uraganu’, care sunt alaturi de doi politisti si de un jandarm.

Jandarmeria Romana a facut urmatoarele precizari:

“Fotografia a fost efectuata in noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020.

Publicitate

Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

In urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control si verificari interne a Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Reiteram faptul ca nu toleram si nu vom tolera niciodata orice forma de abatere de la principiile solide pe care este cladita institutia noastra si vom comunica, in continuare, cu celeritate, concluziile verificarilor pe care le-am demarat.

Va asiguram ca Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti isi desfasoara activitatea in interesul cetatenilor, al comunitatii si in sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii”, scrie in comunicatul transmis de Jandarmeria Romana.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta: "Nimeni nu este obligat sa se vaccineze. Si ceea ce este important, este ca oamenii sa cunoasca adevarul despre vaccin"

La eveniment politistii au indetificat 11 persoane care au fost sanctionate pentru incalcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 si a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In acest caz, amenzile au fost in valoare totala de 38.500 lei. Adrian Minune se afla printre persoanele sanctionate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.