Mii de oameni l-au pupat pe Mitropolitul din Muntenegru, decedat de COVID.

Scene uluitoare, duminica, la inmormantarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sarbe din Muntenegru, Amfilohie Radovic, decedat de COVID si care spunea ca pelerinajele sunt “vaccinul lui Dumnezeu”.

Sicriul cu trupul prelatului a fost deschis in prezenta a mii de oameni, desi medicii au interzis acest lucru, iar credinciosii l-au pupat, chiar daca preotul a murit infectat cu coronavirus.

Inmormantarea a avut loc la Catedrala “Invierea Domnului” din Podgorita. Mii de oameni au venit la funeralii si nu au respectat nicio regula. Acestia au stat inghesuiti pentru a pupa mana si fruntea mitropolitului.

Totodata, foarte multi dintre credinciosii care au fost la inmormantare nu au puratat masca de protectie.

Publicitate

Mitropolitul Amfilohie sfida regulile din pandemia de COVID-19

Mitropolitul Amfilohie Radovic al Muntenegrului, cel care numea pelerinajele drept “vaccinul lui Dumnezeu”, a decedat din cauza coronavirusului, a transmis, vineri, mitropolia sarba.

Mitropolitul a fost diagnosticat cu COVID la inceputul lunii octombrie si internat tot atunci la un spital din Podgorita.

Citeste si articolul :   Simptomele Covid 19 se modifica. Un medic sustine ca boala ar putea fi cronica

Acesta nu a purtat masca in timpul pandemiei si a ignorat sfaturile medicilor. Amfilohie Radovic a fost cunoscut drept un nationalist sarb fervent care a exercitat o influenta politica importanta in aceasta tara.

https://youtu.be/4FasjZk_PKo

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.