Jean Paler, chinuri in spital: “Alti ma loveau, altii ma dracuiau”

Jean Paler a povestit prin ce chinuri a trecut dupa ce a fost internat in Spitalul Tractorul. Actorul face acuzatii grave la adresa personalului medical. Acesta a spus ca a fost lovit, imbrancit si injurat de personalul medical si ca a fost nevoit sa suporte conditii greu de imaginat, potrivit Fanatik.

„Intr-o incapere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul insemna un scaun care era taiat pe mijloc si era in el o galeata, era ca in evul mediu. Si la puscarie era mai bine, mancarea era sub orice critica, un puscarias o duce mult mai bine decat un bolnav.

Are mai mult de castigat un puscarias, niciun pic de caldura, dupa 4 zile am facut rost de a doua patura, cu chiu cu vai, cu rugaminti, scandal si cearta. Am stat imbracat cu doua randuri de pijama pe mine, cu o patura care era dinainte sa ajunga Ceausescu presedinte, cu greu m-am lipit cu a doua patura. Asa m-au tinut la izolare zile intregi, nu am vorbit cu nimeni.

A venit o doctorita impaiata si umflata care vorbea cu mine din tocul usii, nu intra la mine, in asa zisul salon. Statea pe la usa, dupa hol, si de acolo vorbea cu mine. Mi-au facut 5 teste si au iesit toate neconcludente”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler are probleme grave de sanatate. Actorul a fost operat de 5 ori, unde i s-a pus un fibrilator si 4 stenturi.

Citeste si articolul :   Este posibila prelungirea starii de urgenta dupa 15 mai? Raed Arafat: ”Urmeaza sa vedem impactul Pastelui”

„Ne incuiau ca pe caini in saloane, am vrut sa plec, am iesit pe holul spitalului, iar dintr-o data m-am trezit cu vreo cinci pe mine, desi zile intregi n-am vazut tipenie de om, au sarit pe mine, mi-a dat unul branci, unul m-a lovit, da, da au dat in mine. Unul dintre asistentii medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat in mine si au tipat la mine, mi-au zis: „intra, ma, inauntru, nu stii ca n-ai voie, al dracului, nu auzi ca n-ai voie sa iesi pe hol. Alti ma loveau, altii ma dracuiau. Alti imi spuneau frumos. Am intepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream sa faca ceva, pentru ca ma imbolnaveam mai rau si ma bagau cu forta in camera de tortura. Asta am trait.

Am stat aproape o saptamana acolo, timp in care am vazut o doctorita de doua ori, de care v-am spus mai sus. Cand m-am externat din acest spital m-am rugat la Bunul Dumnezeu, m-am inchinat si m-am rugat si am multumit ca am scapat de puscarie”, a mai spus actorul.

Citeste si articolul :   Cristinel Drinca, pompier la ISU Dobrogea, s-a vindecat ce COVID-19, dupa 33 de zile. Prima declaratie

„Am intrebat-o pe una dintre asistente cand mai intra la mine din cand in cand sa ma verifice sa vada daca n-am dat coltul, ca probabil asta asteptau, asta le era interesul, sunt convins de lucrul asta.

Am intrebat-o de ce ma tine asa si mi-a spus ca asa sunt ordinele de sus, de la Raed Arafat, ca pana nu iese testul negativ sa nu mi se dea drumul acasa, adica tuturor celor in situatia asta si care au covid. Sa fie izolati, sa nu li se dea drumul nici acasa, nicaieri, sa fie inchisi si izolati de lume.

Cand le-am zis ca sun la Politie pentru sechestrare a venit unul la 4 dimineata sa ma testeze, de mi-a bagat betele alea in nas de mi-a dat si sangele, apoi mi-a zis ca „stai, ma, linistit, ca iese negativ si pleci din spitalul nostru. Mi-au adus testul dupa nici 5 ore, la ora 9 mi-au zis ca plec, ca nu e negativ.

Citeste si articolul :   De ce a murit Costin Marculescu. Fosta iubita spune tot. Ce boala avea

Si exact ce a zis el s-a intamplat. Eu ma rugam de toata lumea sa vina sa ma scoata de acolo, ca nu mai ies decat cu picioarele inainte. Apoi, dupa ultimul test, cel de-al cincelea, am iesit negativ, v-am spus, apoi m-au mutat la ASTRA.

Am stat prin spitale o luna si jumatate, prima data, la Astra, m-au bagat intr-un filtru si in 45 de minute mi-au zis ca am COVID. Eu venisem pentru cardio, ca nu mai imi intra aer in plamani, aveam tuse cardiaca. Eram la un pas de lesin. Apoi m-au mutat la Tractorul, iar apoi am patit ce am povestit, dupa care m-au bagat la cardio”, a mai Jean Paler, pentru sursa citata mai sus.

Autor