Imaginea anului in Spania. Mama romanca, in genunchi in fata medicilor care i-au salvat fiul bolnav de COVID

Imaginea anului in Spania. O mama romanca sta in genunchi in fata medicilor din Spania care i-au salvat baiatul de COVID – aceasta este fotografia anului in provincia Navarra.

Tanarul de 28 de ani, infectat cu coronavirus, a stat doua luni la Terapie Intensiva, iar mama sa a ingenuncheat in fata personalului medical.

Imaginea a fost surprinsa in luna iunie, de fotograful Iñaki Porto Villanueva, care a imortalizat unul dintre cele mai emotionante momente din aceasta pandemie, potrivit Navarra Capital.

“Plangeam cu totii”

Publicitate

Publicitate

Mama tanarului in fata echipei de medici si asistenti medicali de la Clinica San Miguel pentru a le multumi pentru toata dedicatia lor pentru salvarea vietii fiului sau. Simona Carpaci, ingenuncheata, cu mainile inclestate pe piept si cu capul lasat in jos, si-a aratat toata recunostinta.

Medicul Txuma Urtasun, care are inca acea imagine inregistrata in minte, a recunoscut ca “plangeam cu totii”.

Denis Cirpaci locuieste de aproape 20 de ani in Spania.

Citeste si articolul :   Sute de romani au fost pacaliti ca sunt infectati cu COVID-19. Ce s-a intamplat

Iñaki a imortalizat acel moment in care o persoana este complet devotata celor care au dat totul pentru fiul sau. O imagine diferita de celelalte datorita incarcaturii emotionale pe care o contine. Aceasta fotografie face parte dintr-o serie care a insotit articolul „ Miracolul” lui Denis: saizeci de zile in terapie intensiva ” , scris de Ana Cordobés si publicat de agentia EFE.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.