Fara targ de Craciun in acest an! Nicusor Dan: “Suntem pe marginea prapastiei”

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anuntat ca nu va exista targ de Craciun in acest an, din cauza situatiei in care se afla Bucurestiul.

”Noi, din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prapastiei in Bucuresti”, a declaratNicusor Dan, mentionand ca medici si angajati din sistemul sanitar mor, si ”nu ne pemitem sa amplificam aceasta pandemie”.

”Nu o sa avem targ de Craciun in aceasta iarna pentru ca suntem intr-o situatie sanitara exceptionala. Suntem in situatia in care mor medici si personal sanitar, nu ne pemitem sa amplificam aceasta pandemie”, a declarat Primarul General al Capitalei.

Cum vor fi organizate targurile de Craciun in urmatorii ani.

”In anii urmatori, cand vom fi trecut prin aceasta pandemie, asa cum se intampla peste tot in lume, o sa avem targuri de Craciun. Primaria va fi intr-un parteneriat cinstit, comercial, cu operatori privati. Primaria va pune spatiu la dispozitie, acestia vor plati o chirie care pote sa fie mare/ mica, o sa vedem ce va spune piata in momentul acela si la randul lor vor subcontracta, vor plati pentru evenimente culturale. E o chestiune comerciala in care niciodata Primaria nu plateste nimic. Asta este modul in care o sa facem”, a mai spus primarul.

Citeste si articolul :   Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata. Patru tari au intrat in zona rosie

”Eu spun cu toata responsabilitatea: noi, din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prapastiei, in Bucuresti. Opinia ferma pe acest subiect este ca nu trebuie sa avem un targ de Caciun in aceasta iarna”, a raspuns Nicusor Dan cand a fost intrebat  de ce la Sibiu se poate organiza targul de Craciun.

Autor