Rafila a ramas fara aer in timp ce prezenta programul pe Sanatate al PSD

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a ramas “fara aer” de cateva ori in timpul prezentarii viitorului program pentru Sanatate al Partidului Social Democrat. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si-a scos si masca de cateva ori pentru a bea apa. Incidentul a avut loc in aceeasi sala a sediului din Kiseleff in care a lesinat si  presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Medicul nu a mai putut respira si a baut putina apa de cateva ori.

La circa 20 de minute de la inceperea conferintei in care a prezentat programul PSD pentru Sanatate, profesorul si-a dat masca de pe fata, pentru un scurt moment, si a baut iar apa.

„E cald aici, nu e aer. (…) Suntem destul de multi aici, intr-un spatiu limitat, si lucrul asta s-a simtit. (…) Sunt in regula, m-am adaptat. Trebuie sa lansam programele in alta parte”, a declarat medicul, dupa ce jurnalisti l-au intrebat daca este din cauza mastii sanitare. Acest moment il puteti urmari dupa minutul 22.00 in clipul video postat mai jos. Dupa incident, Alexandru Rafila si-a continuat conferinta de presa si nu a mai avut probleme.

Publicitate

Reprezentantul Romaniei la OMS a recunoscut ca a avut ceva probleme cu respiratia, marti seara, la televiziunea publica, „in prima parte a conferintei, timp de 10-15 minute. Era o incapere la demisol, nu are niciun fel de sursa de aer proaspat, nu are geamuri, nu are nimic, are o singura usa care da spre un hol, spre o scara, si intr-adevar, pana am reusit sa restabilesc ritmul respiratiei a durat un timp, dar dupa aceea lucrurile au reintrat in normal”.

Sala in care profesorul Rafila a prezentat programul pentru Sanatate este aceeasi in care i s-a facut rau si lui Marcel Ciolacu. Acesta a lesinat in timpul conferintei de presa din 10 mai, in care prezenta planul PSD pentru redresarea economiei.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.