Un nou focar de coronavirus. Primaria a fost inchisa.

Un nou focar de coronavirus. Autoritatile au depistat un nou focar la Primaria Siret, judetul Suceava. Primarul a anuntat ca activitatea primariei se va desfasura doar online si prioritare vor fi urgentele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documente necesare in cazul deceselor.

Decizia izolarii primariei Siret a venit dupa ce 25 de angajati ai institutiei au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

Primarul din Siret a anuntat ca activitatea primariei se va desfasura doar online si vor fi rezolvate urgentele, cum ar fi eliberarea de buletine sau documentele in cazul deceselor. De asemenea, in cladirea primariei vor intra doar angajatii care sunt testati negativ la coronavirus.

Totodata angajatii primariei care nu au efectuat pana in momentul de fata testul pentru coronavirus vor fi testati.

„Mentionez ca primaria este inchisa publicului inca din data de 15 martie, de aceea pericolul infectarii persoanelor care s-au prezentat la primarie este foarte mic”, a declarat primarul orasului Siret, potrivit monitorulsv.ro.

Citeste si articolul :   Cine este femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus

Potrivit ultimelor date comunicate de autoritati, rata de infectare in Siret a ajuns de 6,54 la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Autor