Marcel Vela: Apelul disperat pentru Romanii din toata tara

Marcel Vela, ministrul de Interne, face un apel la toti romanii, pe fondul cresterii alarmante a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Ministrul ii roaga pe cei care s-au vindecat de aceasta boala sa doneze plasma.

Iata nesajul integral:

Publicitate

Dragi prieteni,

Lansez un apel catre dumneavoastra de a distribui acest mesaj.

Publicitate

Lecția de solidaritate o scriem cu toții în aceste zile.

Ne sprijinim, ne aratam empatia unii fata de ceilalti si incercam, desi departe unii de altii, sa salvam vietile celor aflati în suferinta.
Transmit un gand bun si plin de speranta celor aflati in lupta cu acest virus, care s-a dovedit un inamic atat de periculos. Stiu ca multi se afla in mare suferinta, iar unii chiar lupta la granita dintre lumină și întuneric.

Sa ne fim alaturi unii altora si sa ramanem uniti!

Colegii mei din MAI au donat plasma, iar daca si tu, cel care citesti acum acest mesaj, te-ai vindecat de COVID-19, daruieste cateva clipe din viata ta pentru a aprinde speranta la viata unui pacient aflat acum in stare grava.

Citeste si articolul :   Bilant coronavirus. Aproape 7.000 de cazuri noi si 311 decese, in ultimele 24 de ore

#SuntemEchipaPentruViata” este mesajul postat de Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.