A nins in Romania. Drumarii intervin cu utilaje si antiderapant.

A nins in Romania. Drumarii au intevenit sambata cu utilaje si cu material antiderapant pe Tranfagarasan si pe Transalpina.  (CNAIR) a precizat ca este prima astfel de interventie din acest sezon.

Totodata, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) reamintste ca incepand din 20 octombrie sectoare de pe cele doua drumuri nationale vor fi inchise circulatiei publice.

”Primele interventii cu lama si material antiderapant din iarna20202021. Se intervine cu lama si material antiderapant pe DN7C, Transfagarasan, si DN67C, Transalpina, intre Ranca si Obarsia Lotrului, pentru asigurarea conditiilor de circulatie in siguranta pentru participantii la trafic”, anunta CNAIR.

De asemenea, Compania reaminteste ca incepand cu data de 20.10.2020 se inchid circulatiei publice urmatoarele sectoare de drum:

– DN 7C intre km 104+000 ( Piscu Negru ) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada );

– DN 67C – intre km 34+800 (Ranca) si km 79+200 (Curpat).

”Precizam ca masura inchiderii circulatiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luata pentru siguranta participantilor la trafic, avand in vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot aparea in orice moment in aceste zone”, subliniaza CNAIR.

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania, in acasta dupa amiaza. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Autor