Primarul Iasului, infectat cu COVID-19

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost depistat pozitiv la testul COVID. Se pare ca tot mai multe cazuri de covid apar in randul alesilor locali.

Chirica, Edilul Iasului, sustine ca, cel mai probabil, a luat virusul de la un coleg de serviciu.

De asemenea, alti 4 angajati din primaria Iasi au fost depistati cu noul coronavirus, printre care si unul dintre viceprimari.

Chirica spune ca se simte bine, dar are deja simptome ale infectarii. In Iasi au fost inregistrate, pana acum, peste 6.300 de cazuri de coronavirus, potrivit informatiilor oferite de autoritatile locale.

”Mai multi colegi de ai mei, cu care am lucrat, au fost testati si au fost gasiti pozitivi. Am fost gasit pozitiv, m-am retras, m-am izolat, am urmat tratamentul si, sigur, ma voi intoarce la munca imediat ce lucrurile vor intra in normalitate. Si, se vede foarte clar, asa cum spuneam, si la locul de munca si oriunde ne aflam, trebuie sa avem cat mai multa grija si recomand tuturor sa aiba grija de sanatatea lor. Nu ma simt rau, dar sper sa trec repede peste perioada aceasta”, a declarat Mihai Chirica, primarul municiului Iasi.

Citeste si articolul :   Horoscop Acvaria pentru duminica, 14 aprilie 2019. Zi neagra pentru o zodie