Elena Udrea se casatoreste cu Adrian Alexandrov. Prima declaratie despre nunta

Elena Udrea si Adrian Alexandrov formeaza un cuplu destul de solid, mai ales ca lumea nu le dadea nicio sansa. Se pare ca fostul ministru si-a gasit fericirea, chiar daca duferenta dinte cei doi este de 11 ani.

De cand a revenit in tara din Costa Rica, s-a vorbit ca cei doi ar fi facut deja nunta. Conform declaratiilor fostului ministru, nu sunt inca sot si sotie, dar curand vor semna actele la notar.

„Cred in casatorie. Actul ala face un cuplu mai puternic” a declarat Elena Udrea, intr-o emisiune tv.

Elena Udrea a spus ca desi isi doreau sa se casatoreasca, au tot intervenit lucruri care nu le-au permis: perioada grea din Costa Rica, revenirea in tara si declansarea pandemiei de coronavirus.

Publicitate

“Varsta este un impediment pentru cei care aleg sa-si traiasca viata dupa gurile altora”, spune Adrian Alexandrov, ceea ce inseamna ca lucrurile stau bine intre ei.

Citeste si articolul :   Elena Udrea are COVID.

De ce Elena Udrea nu si-a cunoscut pana acum soacra

Mama lui Adrian Alexandrov, Anisoara, nu locuieste in tara, ci este stabilita in Italia de cativa ani buni. Din acest motiv, soacra Elenei Udrea nu a putut sa fie aproape de nepotica sa si sa o vada crescand.

In Italia, femeia a inceput o noua viata, si in prezent, este ingrijitoare. Pe langa meseria actuala, mama lui Alexandrov este pasionata de crosetat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.