Cleopatra Stratan s-a logodit. A spus DA la 18 ani

Cleopatra Stratan se marita. Talentata cantareanta nu-l mai asteapta pe Ghita la portita. Tanara a fost ceruta in casatorie chiar in ziua in care a implinit 18 ani. Iubitul ei, Edward Sanda, a surprins pe toata lumea cand a cerut-o de sotie pe Cleopatra. Prezenti la importantul moment, parintii celor doi, s-au aratat foarte emotionati.

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodna

Cantareata a avut parte de cea mai frumoasa surpriza, chiar de majorat. La miezul noptii, Edward Sanda a cerut-o in casatorie. Oficial, Cleopatra care are 18 ani si Edward, care are 23 de ani sunt proaspat logoditi.

Tanarul a spus ca desi a pregatit cererea in detaliu, a avut emotii mari cand a venit momentul sa puna marea intrebare.

„Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru ca si ei se asteptau la asta. Nu cred ca acum. Chiar daca se intampla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simtit sa facem acum acest pas si l-am facut.”, a declarat Edward Sanda.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, prima declaratie despre casatorie: Sunt sigura ca Dumnezeu are...

Totodata, Cleopatra a fost foarte emotionata, dar si fericita. Ea a spus ca se astepta ca cererea in casatorie sa aiba loc peste un an sau chiar doi, nu chiar acum.

„M-a cerut la 12 si cateva minute, chiar cand am facut 18 ani. Ma asteptam sa fie peste 1 an, 2, mai incolo. Nu ma asteptam sa ma ceara chiar de ziua mea.”, a declarat Cleopatra Stratan.

Cleopatra a spus ca va locui impreuna cu logodnicul ei. Cum bine stiti, tanara este fiica celebrului artist Pavel Stratan. A devenit cunoscuta cu melodia Ghita.

Autor