Doliu in Romania. S-a stins unul dintre cei mai buni piloti

Doliu in Romania. S-a stins unul dintre cei mai buni piloti. Valer Novac, cunoscut ca „regele elicopteristilor” din Romania, a decedat sambata dimineata intr-un grav accident de circulatie in localitatea Mizil, judetul Prahova. Potrivit declaratiilor apropiatilor, barbatul se afla la volanul masinii sale personale, iar la un moment dat un cal a sarit in fata autoturismului.

Novac a decedat pe loc.

Doliu in Romania. S-a stins unul dintre cei mai buni piloti

Potrivit comunicatului IPJ Prahova, accidentul a avut loc in dimineata zilei de sambata, la orele 6:30.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 06:30, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 1B Mizil, un autoturism se afla in afara partii carosabile si prezinta avarii. Politistii s-au deplasat la fata locului unde au constatat ca cele sesizate se confirma. Din primele cercetari a reiesit faptul ca un barbat de 63 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din directia Mizil catre Buzau, nu ar mai fi putut evita impactul cu o cabalina, posibil lasata nesupravegheata, care a patruns pe sensul sau de mers, intrand in coliziune frontala. Ulterior autoturismul a parasit partea carosabila oprindu-se pe un teren agricol. In urma accidentului rutier, a rezultat decesul barbatului in varsta de 63 de ani, care se afla la volanul autoturismului”, scrie in comunicatul IPJ Prahova.

„Bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul” si „Zbor lin printre nori, Valer Novac !!! Dumnezeu sa te aseze in Escadrila din Ceruri”, sunt numai cateva dintre mesajele care au fost postate pe retelele de socializare dupa aflarea vestii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.