Lidia Buble in bratele lui Cornel Ilie. Sa fie cea mai noua pereche din showbiz?

Lidia Buble a aparut in bratele lui Cornel Ilie, intr-o fotogarafie. La cateva ore de la aparita fotografiei, fanii au reactionat cu o multime de comentarii.

Sa fie un nou cuplu in showbiz?

Se pare ca cei doi cantareti se potrivesc de minune.

Lidia Buble si Cornel Ilie au lansat o piesa impreuna. Pe data de 1 octombrie, Lidia si Cornel au fost prezenti in emisiunea prezentata chiar de fostul iubit al cantaretei, Razvan Simion.

Publicitate

Cuplul din videoclip este unul normal, care traieste momente romantice, siropoase, dar si momente de tristete si dezamagire

Fanii au reactionat imediat dupa ce au vazut-o pe Lidia Buble in bratele lui Cornel Ilie. Cantaretul a divortat la inceputul lunii septembrie.

“Din «Poveste» a ramas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au facut ca termenul «divort» sa capete un aer distructiv, fatalist, asa ca o sa formulez altfel: eu si cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am invatat foarte multe impreuna unul de la altul, am invatat si mai multe despre noi insine si, mai ales, despre viata. Am devenit mai puternici si mai curajosi, unul prin celalalt. Astfel ca aceasta este singura data cand vom spune ceva despre acest subiect. Va multumim ca intelegeti aceasta alegere. Exista dragoste dupa iubire. Fotografia este facuta azi, putin mai devreme”, a scris Cornel Ilie dupa despartirea de sotie.

Cum au reactionat fanii

Citeste si articolul :   Gina Pistol a ajuns acasa. Primele imagini cu proaspata mamica

“Bai, sunteti cam apropiati. Nu ca v-ar sta rau, sunteti chiar misto impreuna!’, “Cred ca de asta a divortat la inceput de septembrie”, “Plange Razvan daca aude :))”, “Sunt sigura ca videoclipul va fi superb, ca si melodia, Lidia!”, “Felicitari, Lidia, sa-ti dea bunul Dumnezeu multa sanatate si fericire” sunt doar cateva dintre comentariile aparute la postarea solistei.

Lidia Buble, dupa lansarea piesei.

“Despre nehotararea ce se instaleaza in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-ma si nu ma lasa… un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la Vunk….si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.”, a scris Lidia Buble pe pagina ei de Facebook, dupa lansarea videoclipului “Vino/Du-te”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.