Alex Bodi, prima reactie dupa ce au aparut imaginile cu Bianca Dragusanu desfigurata

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt cel mai controversat cuplu din showbiz. Dupa o despartire cu scandaluri, cei doi s-au impacat. Se pare ca linistea nu a durat prea mult. De curand au aparut mai multe imagini cu Bianca Dragusanu batuta. Vedeta avea ochiul negru si fata tumefiata.

Alex Bodi, prima reactie

In mediul online au aparut imagini de la Cancan.ro cu Bianca Dragusanu intr-o stare deplorabila, in care vedeta abia se tine pe picioare. Culmea, cel care o ajuta sa mearga este chiar Alex Bodi.

In cursul zilei de ieri, Bianca a postat mai multe povesti pe Instagram, unde a transmis ca are de facut un anunt important si le-a cerut fanilor ei sa o urmareasca. Vedeta a mai spus ca fiica ei este cea mai importanta pentru ea si vrea ca aceasta sa aiba o mama fericita.

„Hello, everyone! Dragii mei, astazi o sa imi dau toate mastile jos si am sa va povestesc o drama. O drama care poate sa aiba un final fericit. Asa ca stati cu mine pentru ca urmeaza sa fac dezvaluiri incendiare. Urmeaza sa dau toate mastile jos si tooti ochelarii jos ca sa va dati seama ce se intampla real in viata mea. Cel mai important factor din viata mea este Sofia, care ea merita sa aiba o mama fericita, buna si frumoasa si activa.”, a scris Bianca Dragusanu.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, vanata la ochi. Imaginea care circula in mediul online.

In urma celor intamplate, Alex Bodi nu a vrut sa spuna prea multe: „Sa dea ce vor, nu ma cobor eu la ce spun ei. Sincer!”

Nu este prima data cand vedeta este agresata.

Autor