Ciolacu cere demisia lui Marcel Vela

Marcel Ciolacu , liderul PSD, cere anularea alegerilor din Bucuresti. Acesta acuza USR PLUS de frauda si cere demisia lui Marcel Vela.

„Iohannis gireaza un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tai din Africa nu ar face asa ceva!!! Sa vezi cum useristii fura voturile ca-n codru, cu jandarmii la usa, dar tu sa dai vina pe altii!!! In fapt, in fata camerelor useristii au facut circ si istericale, iar pe la spate fugeau in spate cu sacii cu buletine! Inimaginabil pentru o tara membra a Uniunii Europene! Toti acesti hoti trebuie arestati urgent!”, a scris liderul PSD, pe Facebook

Ciolacu cere demisia lui Marcel Vela

„Demisia VELA pentru ca ti-ai pus interlopii in uniforma de jandarm sa pazeasca hotii! PNL este partas la acest furt si trebuie sa raspunda pentru ca Guvernul lor de incompetenti si hoti a organizat alegerile! Va asigur ca lucrurile nu raman asa! Toti veti ajunge la puscarie! Vom sesiza toate institutiile internationale! Europa trebuie sa stie cine sunteti, hotilor!!! Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate”, a mentionat Ciolacu.

Gabriela Firea, cere si ea repetarea alegerilor.

Citeste si articolul :   Cum e vremea in Septembrie. Prognoza emisa de ANM.

Jandarmeria a transmis ca voturile se afla intr-o zona restrictionata si pazita iar nimeni nu a avut acces. Politia a demarat o ancheta si va ridica imaginile pentru verificari.

Clotilde Armand, raspune

Clotilde Armand a declarat ca imaginile care ar arata cum membri ai USR sustrag voturi sunt false. De asemenea, aceasta spune ca a sesizat CNA in legatura cu manipularea publicului prin difuzarea acelor imagini.

„Intr-o tara normala domnul Tudorache si doamna Firea erau arestati deja. Dar niciodata nu e prea tarziu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Autor