Bianca Dragusanu, desfigurata de Alex Bodi?

Toata lumea stia ca Bianca Dragusanu s-a impacat cu Alex Bodi. Acum un nou scandal a aparut intre ce doi. Se pare ca prezentatoare TV ar fi fost batuta cu bestialitate de fostul sot.

Potrivit Cancan,  Bianca Dragusanu ar fi fost snopita in bataie de Alex Bodi. Din surse, scandalul ar fi durat aproximativ cinci ore. In acest timp, Bianca a fost lovita fara menajamente.

Bianca Dragusanu, lovita crunt?

Publicitate

Potrivit sursei citate mai sua, Bianca avea fata tumefiata si era vanata la un ochi.

Dezvaluirile blondinei

„Dragii mei, astazi am sa imi dau toate mastile jos si am sa va povestesc o drama. Care poate sa aiba un final fericit. Urmeaza sa va fac niste dezvaluiri incendiare, sa-mi dau toate mastile jos si toti ochelarii, ca sa vedeti despre ce este vorba, real, in viata mea.

Pentru ca stiu ca sunteti foarte multi care va dati cu parerea despre viata mea si ma apreciati, ei bine, si pentru ca sunt un om foarte asumat si un om care depaseste orice situatie cu brio, astazi am sa va arat cum arata o femeie iubita, nemachiata. Povestea pe care vreau sa vi-o spun este un capitol final, ce contine mijlocul lunii septembrie.

Citeste si articolul :   Andra criticata dur: "Zici ca terminat vreo facultate"

Bineinteles, cel mai important factor din viata mea este Sofia, care merita sa aiba o mama fericita, activa, buna si frumoasa. Deci, am de gand sa va dezvalui o poveste foarte adevarata, foarte interesanta, care are iz de drama”, a spus Bianca Dragusanu pe pagina sa de Instagram.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.