Un primar din Rusia a pierdut alegerile in fata femeii de serviciu din Primarie

O femeie de serviciu in varsta de 35 de ani din primaria localitatii Povalikhino din Rusia se va muta pe scaunul sefului, dupa ce a castigat alegerile la inceputul acestei luni. Ea a participat la alegeri doar pentru a-l ajuta pe seful ei sa obtina un nou mandat.

Pentru ca nimeni din sat nu s-a inscris pentru a-l infrunta la alegeri pe Nikolai Loktev, care este din partidul pro-Kremlin, Rusia Unita, acesta a convins-o pe Marina Udgodskaya, femeia de serviciu a primariei, sa participe la scrutin.

Udgodskaya s-a inscris ca „rival” pentru a asigura cerinta minima a doi candidati.

Totusi, planul fostului primar nu a functionat asa cum il imaginase. Femia de serviciu a castigat scrutinul la o diferenta semnificativa.

Publicitate

„Nikolai Loktev a crezut ca nimeni nu o va vota si el va ramane primar. Dar oamenii s-au saturat si au ales-o pe Marina Udgodskaya”, a declarat pentru BBC un membru al comisiei electorale locale.

„El a fost uimit, la fel si ea!”, a spus o femeie, care nu a vrut sa fie identificata.

Citeste si articolul :   Iohannis RESPINGE pactul Politie - BOR privind masurile din noaptea de Inviere. Mesaj dur catre Vela si Orban:

Intr-un interviu, femeia de serviciu s-a descris drept o „falsa” candidata care „nu era pregatita” pentru o „promovare” atat de rapida.

„Nu credeam ca oamenii ma vor vota de fapt”, a declarat ea pentru canalul de stiri Telegram Podyom.

Chiar si asa, ea a castigat aproape 62% din voturi. Seful ei a reusit sa obtina doar 34%.

„Am facut tot ce este necesar in aceasta slujba, nu exista probleme in sat”, a declarat Loktev pentru BBC intr-una din ultimele sale zile de mandat. „In mod clar, oamenii doreau schimbarea”, a conchis fostul primar in varsta de 58 de ani.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.