Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

Andra si Catalin Maruta au o famile frumoasa si fericita. Cei doi au impreuna doi copii de care sunt tare mandri. Eva si David Maruta sunt deja cunoscuti de aproape toata lumea.  Aparitiile in public si in mediul online ii uluieste pe fanii vedetelor.

Cum au aparut cei doi copii ?

Eva Maruta a facut deja primii ei banuti! Fetita Andrei si a lui Catalin Maruta are deja un „job” la doar 5 anisori

Copiii familiei Maruta, Eva si David au propriul lor „job”. Ambii au ca pasiune vloggingul si au foarte multe video-uri alaturi de parintii lor, Andra si Catalin Maruta. Nu-i de mirare ca cei doi copii le calca pe urme parintilor, ba mai mult, au reusit sa-si castige proprii banuti.

Eva Maruta este interesata de muzica, in timp ce David se concentreaza pe video-gaming, iar toate acestea le fac cu mare drag in timpul liber. David este in clasa a III-a, iar Eva merge la gradinita. De curand, cei doi au surprins pe toata lumea. Copiii Andrei si a lui Catalin Maruta s-au implicati in cadrul unei campanii pentru un lant de supermarketuri, cei doi fiind transformati in rock-eri cu o atitudine inegalabila.

Citeste si articolul :   Mircea Radu, dezvaluire despre relatia cu Andreea Marin: "Esti mai frumoasa in realitate decat la televizor

Andra a postat imagini cu fiica sa cu parul rosu, galben si portocaliu, cu creasta si haine accesorizare asemenea rock-erilor, iar David a purtat o peruca blonda, fiind pictat si imbracat in argintiu. Cei doi au facut senzatie in mediul online!

Autor