Celebrul chirurg, Mircea Beuran, infectat cu noul virus. Medicul este internat la Matei Bals

Chirurgul Mircea Beuran. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus iar in prezent este internat la Institutul „Matei Bals” din Bucuresti, potrivit antena3.

Forma de infectare nu este una usoara

Forma de infectare cu coronavirus a acestuia nu este usoara, potrivit sursei mentionate. Chiar daca nu este intubat, medicul primeste oxigen. Trebuie mentionat ca aceasta procedura este folosita pentru multi dintre pacientii infectati cu coronavirus.

„Este internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Nu este la Terapie Intensiva, intubat, dar este pe tratament cu oxigen”, au precizat surse exclusiv pentru Antena3.

Publicitate

De asemenea, chirurgul Mircea Beuran a participat recent la lansarea unui volum de texte conspirationiste si propagandistice intitulat „COVID. Colivia noastra”, in prezenta unor academicieni, scriitori si doctori.

Pe 29 aprilie, Mircea Beuran, care indeplinea la data faptei functiile de presedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, respectiv sef al disciplinei Chirurgie Generala in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” Bucuresti, a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Citeste si articolul :   Streinu Cercel: Cand dispare virusul

Procurorii sustineau ca, pe 18 decembrie 2018, Mircea Beuran ar fi primit de la un alt medic (martor in dosar) bani si bunuri in valoare de peste 10.000 de euro, in schimbul numirii intr-un post de asistent universitar la UMF „Carol Davila”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.