Pericol de explozie! A fost emis avertisment RO-ALERT

Autoritatile din Prahova avertizeaza ca este pericol de explozie pe DN 1A – Centura de Est a Ploiestiului, unde a avut loc astazi un accident rutier in care a fost implicata o cisterna incarcata cu 32 de tone de kerosen.

Locuitorii au fost avertizati cu alertata prin sistemul RO-ALERT, mentioneaza Agerpres.

Conform mesajului, accidentul s-a petrecut intre localitatile Berceni si Corlatesti, iar populatia a fost informata asupra pericolului de explozie, fiind indrumata sa evite zona si sa elibereze caile rutiere pentru a facilita accesul echipajelor de interventie.

Pompierii actioneaza cu spuma pentru a evita aprinderea produsului, la acest moment nefiind luata in calcul ipoteza transvazarii acestuia.

Publicitate

Soferul autoturismului a decedat in urma accidentului

Un accident in care au fost implicate o cisterna cu 32 de tone de kerosen si un autoturism a avut loc in apropierea Ploiestiului, in zona Corlatesti.

Soferul autoturismului care a intrat in coliziune cu cisterna incarcata cu kerosena fost declarat decedat, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova.

Citeste si articolul :   Cand se deschid granitele in lume pentru turisti. Unde poti sa pleci in vacanta chiar de luna asta

La fata locului au fost mobilizate doua echipaje de stingere, unul de descarcerare si unul de prim ajutor.

Cisterna prezinta fisuri, iar traficul este blocat, a informat Inspectoratul Judetean de Politie Prahova.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.