Victor Slav, decizie radicala impotriva Statului Roman

Victor Slav s-a decis sa dea in judecata Statul roman. In urma cu aproximativ un an, Victor Slav a fost oprit de Politie la un control de rutina, pe Autostrada Bucuresti – Ploiesti. In urma testarii cu aparatul Drug-Test, barbatul a iesit pozitiv la consumul de cannabis. Politistii i-au deschis dosar penal si i-au ridicat permisul de conducere.

Victor Slav a incercat sa faca lumina in acest caz si sa demonstreze tuturor ca nu a consumat substante interzise. Vedeta a reusit, in sfarsit sa arate ca aparatul Drug-Test a dat un rezultat fals-pozitiv in cazul lui. Dupa aflarea rezultatului, Victor este hotarat sa obtina in instanta despagubiri mari, pentru ca imaginea sa a fost afectata.

Conform unor surse judiciare, citate de cancan.ro, in urma cu cateva zile, Victor Slav a inregistrat, pe rolul Tribunalului Bucuresti, impotriva statului roman, prin Ministerul Finantelor, o actiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare. Totodata, fostul prezentator al Kanal D intentioneaza sa ceara daune materiale foarte mari, de ordinul miilor de euro.

Citeste si articolul :   Multi au cuplat-o cu Victor Slav, dar s-a aflat adevarul. Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea

”Victor a fost ferm convins ca rezultatul este eronat. El nu a consumat substantele indicate de Drug Test. A reusit sa demonstreze acest lucru si acum si-a recapatat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a declarat un apropiat al vedetei.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.