Se inchid scolile dupa alegeri? Anuntul ministrului Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a fost prezenta la vot chiar de la primele ore ale diminetii. Anisie a anuntat ce se va intampla cu scolile dupa terminarea alegerilor locale.

Monica Anisie a declarat ca s-a emis un ordin de ministru, potrivit caruia, cursurile fizice din scoli vor fi reluate de la data de 30 septembrie in functie de scenariile fiecarui comitet de urgenta in parte.

Ministrul Educatiei a anuntat ca scolile nu vor fi inchise dupa terminarea alegerilor locale.

„La momentul acesta am emis un ordin de ministru, prin care, incepand cu data de 30 septembrie vom relua cursurile in scenariile pe care comitetele judetene pentru situatii de urgenta.

Deci nu e vorba ca se inchid scolile dupa alegeri! Din contra, exista cadru legal de reluare a cursurilor incepand cu 30 septembrie. Azi e o zi despre noi, pentru noi, o zi in care trebuie sa iesim la vot”, a declarat Anisie.

Publicitate

„Am votat astazi cu foarte multa incredere ca va fi bine si ca se poate sa avem un nou Bucuresti. (…) Astazi este o zi in care toti cetatenii trebuie sa isi exercite dreptul la vot si cu totii trebuie sa intelegem ca se poate sa schimbam fata Bucurestiului.

Citeste si articolul :   Ministrul Educatiei, anunt de ultim moment despre inchiderea scolilor

Astazi este o zi despre noi, cetatenii Bucurestiului, pentru noi, o zi in care trebuie sa iesim cu totii la vot, o zi in care poate peste 4 ani ne vom uita si vom spune: iata ca se poate, vom avea un nou Bucuresti”, a spus ministrul Educatiei la iesirea de la vot.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.