Rezultate exit-poll, alegeri locale 2020. Cine castiga la Craiova

Alegeri locale 2020. Potrivit sondajului exit-poll realizat de CURS-Avangarde si valabil pentru ora 19:30, rezultatele alegerilor locale pentru Primaria Craiovei asunt urmatoarele:

Lia Olguta Vasilescu (PSD) – 34.5%

Nicolae Giugea (PNL) – 29.0%

Antonie Solomon (Partidul Ecologist Roman) – 17.6%

Publicitate

Ce a spus Olguta Vasilescu craiovenilor dupa ce a mers la vot

“Am votat astazi pentru cea mai buna echipa a unui partid politic, o echipa care de-a lungul acestor ani a dovedit ca stie sa faca administratia performanta, ca stie, ca poate, ca vrea, care in acesti ultimi ani a reusit sa absoarba peste un miliard de euro din fonduri europene”, a declarat candidatul PSD pentru Primaria Craiovei.

Lia Olguta Vasilescu a subliniat ca echipa aceasta este formata profesori universitari, oameni din mediul academic si intelectuali.

Mai mult, aceste persoane sunt oameni care “si-au asumat niste proiecte realiste, oameni care au stiut sa faca o campanie electorala decenta, bazata doar pe proiecte si nu si pe mizerii, asa cum din pacate s-a intamplat in ultimele doua saptamani”, a mai precizat Olguta Vasilescu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.