Maria Basescu a atras toate privirile la sectia de votare. Cum a venit imbracata, alaturi de Traian Basescu

Traian Basescu si sotia sa, Maria, au fost la urnele de vot. Candidatul pentru Primaria Generala a Capitalei a votat Liceul „Jean Monnet” din Capitala.

Maria Basescu a reusit sa atraga privirile datorita tinutei sale de bun simt. Imbracata intr-un costum din doua piese, cu fusta si sacou, Maria Basescu a dat dovada de eleganta si rafinament in conformitate cu alegerile locale.

Maria a stat in dreapta sotului si l-a sustinut, chiar daca stie ca Traian Basescu nu are sanse pentru a ajunge la conducerea Capitalei.

Traian Basescu a mers la vot. Cum a fost imbracata sotia sa, Maria Basescu.

Traian Basescu crede ca romanii vor iesi in numar mare la vot pentru ca televiziunile i-au indemnat sa faca acest lucru. Alegerile locale se desfasoara normal, chiar daca este un an electoral atipic in contextul pandemie de coronavirus.

„Am votat. Cred ca bucurestenii vor reusi sa dea un vot util pentru ei ca deocamdata televiziunile i-au sfatuit sa dea vot util pentru partide. Eu sfatuiesc sa dea un vot util pentru ei, pentru cineva care poate schimba lucrurile in Bucuresti.

Citeste si articolul :   Ioana Nastase, prima declaratie dupa ce a fost agresata de Ilie Nastase: "Am reusit sa scap teafara"

Le doresc o zi buna bucurestenilor. Votul a decurs ca in perioada de pandemie, dar a decurs normal”, a spus candidatul din partea Partidul Miscarea Populara, Traian Basescu, la iesirea de la urne, relateaza Agerpres.

Autor