A nins in Romania. Primele imagini

A nins in Romania. Deja au cazut primii fulgi de zapada din acest sezon rece. Conditiile atmosferice au fost prielnice pentru formarea fulgilor de nea. Este prima ninsoare din acest an.

A nins pe Transalpina.

Pe Transalpina a nins sambata dupa-amiaza, unde temperatura a scazut pana la un grad Celsius, iar ploaia s-a transformat in lapovita si chiar in ninsoare pe alocuri.

In cateva minute, pe asfalt s-a asternut un strat alb – subtire, ce-i drept, care nu le-a facut probleme mari soferilor, chiar daca masinile nu erau echipate cu anvelope pentru iarna.

Si anul 2019 a nins in luna septembrie, la cativa km de Valea Dornei.

Un val de aer polar traversa atunci tara noastra, aducand temperaturi mult sub normalul perioadei . Pe imaginile surprinse in Muntii Giumalau, intr-un decor fascinant, se pot observa primii fulgi de zapada, insotiti de un vant naprasnic.

Ningea in partea de vest a masivului Rarau-Giumalau, imaginile ajungand pe retelele de socializare, unde au devenit rapid virale.

Citeste si articolul :   Cand scapam de masca de protectie. Premierul a facut anuntul

A nins puternic in septembrie si in anul 2015

 

In noaptea dinspre 29 spre 30 septembri, 2015, a nins pe Valea Prahovei si in masivul Ceahlau! Localnicii spuneau atunci ca zapada a venit mult mai repede.

Autor