Rune octombrie 2020. Racii primesc cadouri, berbeci au protectie divina pentru toata luna

Rune octombrie 2020. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, ne aduce horoscopul runelor pentru luna octombrie 2020. Se anunta o luna plina de schimbari. Unele zodii sunt protejate si au parte de multe surprize placute, altele sunt puse la zid.

Iata ce spune numerologul pentru fiecare zodie in parte:

“Berbec – intra intr-o luna de protectie totala, protectie divina pentru toata luna.

Taur – are o luna de multa comunicare, mult fler, declaratii amoroase, e o luna efervescenta, dar primesc si avertizari.

Publicitate

Gemeni – au o luna in care trebuie sa-si consolideze pozitia.

Rac – primeste cadouri, atentii. Primeste mici lucruri care fac bucuria mare.

Leu – o luna de fertilitate si belsug, toate visele li se implinesc in octombrie, au o luna superbenefica.

Fecioara – are o sansa ca luna aceasta sa gaseasca o dragoste noua, fierbinte, ceva pasional, este o luna in care este la apogeu tot ce inseamna dragoste.

Balanta – o suita de schimbari majore in luna octombrie si intr-un viitoar foarte apropiat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2020. Ziua pentru Scorpioni este foarte reusita

Scorpion – lasati necazurile in urma, pregatiti-va pentru o luna mult mai buna, dar cu conditia sa dati toate grijile deoparte, fricile si nerealizarile din lunile precedente sau din trecut.

Sagetator – schimbari foarte importante, trebuie sa stea acasa. Este o luna de asteptare in care vin schimbari.

Capricorn – are o luna de multa munca, dar si cu atentionari pe latura de sanatate si cu consum energetic. Ei trebuie sa dea dovada de forta, tarie, sa devina mai stoici, mai rabdatori. Stie sa se si distreze, fac serios si munca, si distractia.

Varsator – au o luna in care sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire, trebuie sa fie atenti cum actioneaza, de decizii iau si cum cheltuiesc banii, ca au tendinta sa cam scape mana in portofel.

Pesti – intra in concordanta cu runa tarii, uraganul. Au o luna de agitatie, dispute, dar tot ei sunt cei care castiga, dar au un stil de involbura apele.”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.