Florin Zamfirescu, acuzatii grave dupa decesul soacrei sale: “Au trantit-o pe scarile unui spital. Si gata, COVID…”

Indragitul actor, Florin Zamfirescu, spune ca soacra sa a decedat in plina pandemie de coronavirus, a fost inmormantata potrivit normelor impuse, dar femeia era in varsta si bolnava.

Potrivit spuselor actorului, soacra sa a fost luata de la azilul la care se afla si dusa la spital, unde “a murit pentru ca au omorat-o”.

“A murit socra mea anul acesta, a inchis-o in patru scanduri si sigilata, ne-au trimis sa o ingropam, pentru ca a murit in perioada COVID-ului. Ea avea 80 si ceva de ani, avea Alzheimer si a murit.

Florin Zamfirescu, acuzatii grave dupa decesul soacrei: “A murit pentru ca au omorat-o”

Publicitate

A murit pentru ca au omorat-o. Era la un azil, au luat-o si au trantit-o pe scarile unui spital si acolo in 2-3 ore a murit, ca nu stia ce i se intampla. Si gata, COVID”, a declarat actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.

Omul este revoltat si de faptul ca, dupa ce s-a spus ca suntem in pandemie, putem merge totusi sa votam.

Citeste si articolul :   Ce s-a intamplat de fapt cu Vulpita si cu Viorel cand au fost la Barlad! Imaginile care nu au fost aratate la tv

“Suntem mintiti in fata, batjocoriti in fata. Eu asta reclam, vreau raspunsuri credibile la intrebari.

Dar putem merge la vot linistiti, s-a suspendat COVID pentru o zi?”, a spus actorul.

Florin Zamfirescu, despre restrictiile din pandemia de coronavirus.

Actorul a mai spusa ca “personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de sase luni.

E pandemie si urcati-va toti in copaci, nu aveti voie sa atingeti pamantul. Si dupa aceea, ni se spune cine vrea sa joace si teatru. Asta ne duce spre maimuta, incet-incet retrogradam vertiginos spre postura de urangutan.

In anul cu COVID, avem mai putini morti decat in urma cu un an cand nu contabiliza nimeni, doar un asteroid ne mai salveaza”, a mai spus, revoltat, actorul.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.