Doliu in Romania. S-a stins tanarul politist de doar 21 de ani: “El este ingerul nostru acum”

Doliu in Romania. Alin Rosieanu s-a stins. Tanarul politist de doar 21 de ani fusese implicat in urma cu circa trei saptamani intr-un accident rutier. Alin a decedat la Spitalul Judetean Constanta.

Politistul de 21 de ani, originar din Motru, activa ca politist la Transporturi Feroviare Constanta. Tanarul era pasager in masina condusa de un coleg care a intrat intr-un copac la iesire din Cernavoda. Cei doi nu se aflau in timpul serviciului.

Tanarul politist, ranit grav, a fost internat la sectia Terapie Intensiva. Alin Rosieanu avea nevoie de sange. In urma apelului, mai multi politisti din judetul Gorj au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sange pentru salvarera vietii colegului lor, scrie Dobrogea.tv

Din pacate, inima lui nu a mai rezistat. Prietenii tanarului politist, ingenuncheati de durere, au postat mesaje prin care si-au exprimat regretul:

„Alin ne-a demonstrat tuturor ce inseamna sa lupti cu toate puterile. Ne-a demonstrat ca atunci cand nu se mai poate, se mai poate putin. Dar atunci cand sistemul medical e impotriva ta si nu lupta alaturi de tine, alegi sa nu mai ramai. In aceasta dimineata inima lui a incetat sa mai bata. Stim ca Alin este si va fi mereu in sufletele noastre. El este ingerul nostru acum. Multumim tuturor celor care l-ati ajutat in drumul sau, va suntem recunoscatori! Multumim, Alin, ca ai fost alaturi de noi si ca ai luptat sa ramai. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, au scris prietenii lui Alin.

Autor