Cum va fi vremea in weekend. ANM anunta schimbari radicale

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru weekend. Meteorologii anunta ca vremea se va raci usor. Astfel, sambata, temperaturile vor incepe sa scada si isi fac aparitia si precipitatiile. Tot in ziua de sambata, va ploua, local, in nord-vest, centru si nord, si pe spatii mai restranse in rest.

Specialistii ANM anunta si averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa mai pot fi, izolat, insemnate. Vremea continua sa se raceasca, mai ales in zona de vest. ANM anunta ca temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 19 grade la Baia Mare si Miercurea Ciuc si 27 de grade, frecvent, in est, chiar 28 la Iasi.

Publicitate

Si in Capitala vremea se va raci usor, astfel ca sambata la amiaza vor fi in jur de 25 de grade, iar noaptea minimele nu vor depasi 12 grade Celsius. Cerul va avea innorari si vor fi conditii trecatoare de ploaie.

Citeste si articolul :   Alerta METEO de vreme severa. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Duminica, meteorologii anunta ca va fi mai frig. Astfel, temperaturile nu vor mai depasi 24 de grade Celsius la amiaza. Deci, persoanele care se vor prezenta la vot in ziua de duminica, 27 septembrie, vor avea parte de o zi fumoasa, nu vor fi nici calduri mari, dar nici prea frig.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.