Legile nu sunt pentru el. Serban Huidu a pecit-o din nou

Serban Huidu a ignorat toate masurile sanitare de protectie impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19,

Astfel, prezentatorul de la „Cronica Carcotasilor” a fost filmat in timp ce iesea dintr-o agentie de publicitate, fiind insotit de inca o persoana alaturi de care a stat destul de aproape. In timp ce persoana respectiva purta masca pe fata, chiar daca era in aer liber, Huidu o tine strans in mana stanga.

Deci, Serban Huidu nu a respectat distantarea fizica, dar aceasta nu este singura masura ignorata. Intr-un clip filmat de paparazzi spynews.ro, prezentatolul da mana cu prietenul sau la plecare, acest lucru este complet interzis de catre medicii din toata lumea in aceasta perioada.

Serban Huidu a fost filmat cum nu respecta masurile sanitare.

Publicitate

Totodata, celebrul prezentator de la Prima TV nu s-a dezinfectat dupa ce a dat mana cu amicul sau.

Sursa citata mai arata ca, dupa despartirea de amicul sau Serban Huidu s-a la masina si a plecat spre o alta locatie. Huidu a mers la sala, luandu-si din portbagaj geanta cu toate lucrurile necesare pentru antrenament.

Citeste si articolul :   Printul Harry a sosit in Marea Britanie si va sta in carantina pana la funerariile bunicului sau

In imaginile filmate de paparazzi nu mai apare cu masca de protectie in mana, probabil a lasat-o in masina. Avand in vedere ca in spatiile inchise masca este obligatorie, posibil ca Serban Huidu sa fi avut una de rezerva in geanta.

Ce spune Serban Huidu, despre virus si medici

„Colac peste pupaza sistemul medical cladit in 30 de ani pe pile si cumetrii, pe sinecuri si incompetente, isi arata adevarata fata.

Una hada si stirba, in tara unde fiul unui securist si-a facut firma de adus medicamente, in spitalul altui fiu de securist (…), sistemul medical a devenit asa o pusculita pentru partide si politicieni.

Lumea a sarit ca oparita cand doctorii au inceput sa isi dea demisiile si sa fuga care incotro. Tin sa le reamintesc acestor deontologi, ca pana si in avion, in caz de depresurizare, esti rugat sa iti pui tu primul masca si apoi sa ajuti copii.

Nu e egoism e realitate. Numai un om apt ii poate ajuta pe ceilalti. Un doctor fara protectie devine un focar de infectie pentru ceilalti pacienti”, scria Serban Huidu acum ceva timp pe blogul personal.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.