Bianca Pop, batuta intr-un club: “Erau patru, cinci…”

Bianca Pop, fosta ispita a fost batuta in club! Se pare ca problemele se tin lant de Bianca Pop. Fosta ispita a fost implicata in mai multe scandaluri. Cu putin timp in urma, declarase ca ar fi fost drogata si abuzata. Acum, o noua belea pe capul ei! In Fosta ispita de la ”Insula Iubirii” a declarat ca a fost batuta intr-un club sambata seara, potrivit Spynews.

”M-a lovit un barbat intr-un club”

Potrivit declaratiilor ei, acum, Bianca se indreapta spre sectia de Politie pentru a depune doua plangeri. Una pentru ca a fost drogata si una pentru bataile din clubul respectiv. Vedeta vrea sa mearga pana la capat pentru a-si face dreptate.

”Acum merg la sectia 7 sa depun cele doua plangeri. Una pentru cei care m-au drogat si una pentru ca acum, sambata, m-a lovit un barbat intr-un club”, a declarat Bianca pentru sursa citata mai sus.

”Erau patru, cinci in fata usii”

Citeste si articolul :   Ce face sotul Mirelei Vaida in fiecare zi dupa ce vedeta a fost atacata in direct

Totodata, vedeta a spus cum s-a intamplat, de fapt, intreaga situatie. Tanara ar fi mers la baie si cineva i-a batut dintr-o data la usa. Cand a iesit din cabina, erau patru, cinci barbati.

”M-a urmarit pana la baie si a batut la usa mea. Am deschis, am dat sa ies si erau patru, cinci in fata usii. M-a prins de par, eu m-am intors, i-am prin mana si m-a lovit tare cu piciorul in ovarul stang si in picior. Nu stiu cine e. Nu stiu nimic”, a mai spus Bianca.

Autor