Doliu in Romania. S-a stins la doar 48 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook

Doliu in Politia Romana! Un politist a pierdut lupta cu noul virus la doar 48 de ani. Trei copii vor creste fara tata. Vestea a dat peste cap sistemul.

Un politist in varsta de 48 de ani de la Sectorul Politiei de Frontiera Moldova Noua a decedat la o zi dupa ce fusese diagnosticat cu COVID-19.

Tristul anunt a fost facut de Sindocatul Europol, pe pagina de facebook.

”Ne luam ramas bun de la colegul nostru Sporea Ioan in varsta de 48 ani din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Noua-Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, care a decedat dupa ce in urma cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus”, a fost anuntul postat pe pagina de Facebook Sindocatul Europol.

Publicitate

Potrivit informatiilor, acesta este al treilea deces in urma infectarii cu noul coronavirus dupa cele din luna iunie, al unui politist de la IPJ Olt si cel din luna august al unuia de la ITPF Timisoara- SPF Jimbolia.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. Un mare actor s-a stins chiar de 1 Martie

„Ne luam ramas bun de la colegul nostru Vecea Cristian in varsta de 43 ani din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia – ITPF Timisoara, care a decedat in aceasta seara dupa ce in urma cu doua saptamani a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces in randul politistilor infectati cu virusul ucigas, dupa ce in luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost rapus. In urma acestuia au ramas o sotie indurerata si doi copii fara sprijin!

Suntem alaturi de familia acestuia si-i transmitem sincere condoleante! Drum lin spre cer, colegule!”, scria atunci in mesajul Europol.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.