Rune 14 – 20 septembrie 2020. O saptamana nemaipomenita pentru trei zodii

Rune 14 – 20 septembrie 2020. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti importante de la rune. Iata ce se intampla cu zodia ta in perioada urmatoare.

Iata ce spune Mihai Voropchievici:

“Berbec – au o saptamana nemaipomenita. Trebuie sa fie pregatiti sa primeasca in spatiul lor o suita de schimbari majore.

Taur – vesti bune. S-ar putea sa primiti un cadou surpriza, dar mai bine ar fi o zi o suma de bani importanta. Sau pe amandoua.

Gemeni – Lucruri bune si pentru Gemeni. Lasati la o parte toate grijile, toate fricile si spaimele legate de trecut. Va veti deschide o cale de beneficii.

Horoscop rune: Taurii si Scorpionii primesc bani

Rac – E posibil ca in noua saptamana foarte multi sa-si schimbe locurile de munca sau vor obtine o locuinta.

Leu – Leii trebuie sa se mai linisteasca si sa se relaxeze. Incercati sa-i faceti o vizita unei persoane dragi careia ii este dor de voi.

Citeste si articolul :   Horoscop druid 2021. Cine va avea parte de schimbari grandioase

Fecioara – Simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste noua.

Balanta – O saptamana de provocari pentru nativii din Balanta. Trebuie sa va mobilizati toate fortele sa sustineti o batalie furtunoasa.

Scorpion – Au o saptamana in care pot incepe o viata noua. E un fel de revigorare in toate planurile, inclusiv in plan financiar.

Sagetator – Foarte curand veti afla un adevar extraordinar de important care poate veni cu marcaj in viata voastra sau care va poate schimba viata.

Capricorn – O saptamana grea in care trebuie sa aiba tarie, forta ca sa depaseasca toate problemele.

Varsator – Vor putea gasi rezolvarea tuturor problemelor – aveti nevoie de un sfat, de un consiliu, de o intrunire familiala.

Pesti – Trebuie sa-si consolideze pozitia. E o saptamana de definitivare a alor in spatiu – si economic, si la munca si la job si acasa.”

Autor