Doliu in lumea politica din Romania. S-a stins fulgerator la 52 de ani in timpul unei intalniri electorale

Doliu in lumea politica din Romania. Un politician din judetul Dolj, care candida la sefia Consiliului Judetean, a decedat in timpul unei intalniri electorale.

Politicianul se afla la Dabuleni, in timpul unei intalniri electorale cu mai multi fermieri din localitate.

Candidatul PPU-SL, Gabriel Ciulu, avea 52 de ani si isi dorea sa conduca judetul petru urmatorii 4 ani.

Gabriel Ciulu, presedintele PPU-SL Dolj, a decedat in timpul campaniei electorale

Potrivit stiripesruse.ro, politicianul se afla in timpul unu discurs la o intalnire electorala la care au participat inca 20 de persoane, moment in care i s-a facut brusc rau.

Echipajul medical a ajuns imediat la fata locului, dar nu s-a mai putut face nimic. Medicul de familie a constatat decesul.

Partidul Puterii Umaniste – Social – Liberal a facut anuntul

„Familia umanista a primit astazi o lovitura dureroasa. Gabriel Cristian Ciulu, candidatul umanistilor pentru CJ Dolj, s-a stins din viata la Dabuleni, unde participa la un eveniment de campanie. Un om deosebit si un profesionist desavarsit, Gabriel Ciulu era liderul filialei municipale Craiova. Condoleante familiei indoliate si Dumnezeu sa-l ierte!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Citeste si articolul :   Aplicatie pentru verificarea daunelor suferite de masinile inmatriculate in Romania, lansata de RAR

Cu toate ca era un moment dureros, a inceput scandalul.

„In plina campanie electorala, colegul nostru Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Presedintia Consiliului Judetean Dolj cu care ma aflam la Dabuleni a decedat in urma unui infarct. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Oameni buni, traim intr-o tara condusa de ani de zile de nemernici. Orasul Dabuleni nu are medic constatator.

Dupa ce salvarea a incercat resuscitarea 45 de minute a plecat, a venit politist de la criminalistica si trebuie gasita masina ca sa fie dus la morga, la Bechet. Incredibil!”, a spus Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara, a Bauturilor, Tutunului si Ramuri Conexe “SINDALIMENTA”, membru al PPU-SL

Autor