Cleopatra Stratan, insarcinata la 17 ani? Gestul facut de Edward Sanda, iubitul artistei.

Cleopatra Stratan se afla intr-o relatie cu Edward Sanda. Artista este celebra de cand se stie, mai precis de la varsta de trei ani, cand a lansat celebrul hit ‘Ghita, te-astept diseara la portita’. Tatal ei, care a sustinut-o de la bun inceput, Pavel Stratan, este de asemenea un muzician foarte cunoscut.

Cleopatra traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Edward Sanda si nu se feresc de ochii lumii! De curand, iubitul sau, Edward, a postat o fotografie pe retelele de socializare.  Modul in care Edward Sanda isi tine mana pe burtica iubitei sale, a pus fanii pe jar.

Mai multe vedete au comentat dupa postarea fotografiei

Publicitate

„Sarcina usoara si sa fie sanatos!!! #astiasegrabesc’, Hai ca se poate mamica!!!a scris Randi.

“Zici ca aveti sa ne spuneti ceva🤣🤣🤣🤣🤣”, a scris Amma.

“Cleo e cumva insarcinata? 😍❤️”

“Aveti ceva sa ne spuneti ??Sau ne lasati ….😂💪❤️❤️💓”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au colaborat impreuna inainte de a deveni iubiti, muzica fiind si domeniul prin care s-au cunoscut.

Citeste si articolul :   A sosit ziua cea mare. Primele imagini cu Gina Pistol insarcinata. Viitorul tatic a insotit-o la ginecolog

“Da, suntem impreuna! Atunci cand au aparut speculatiile ca noi eram impreuna, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesa impreuna si dupa ce a bubuit toata chestia aia, am continuat sa vorbim.

Oricum vorbeam foarte mult si foarte des si cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simtit ca avem foarte multe in comun, avem o conexiune foarte frumoasa impreuna si suntem chiar la fel in tot. Tot ceea ce am cautat eu vreodata vad acum in ea. E chiar ce cautam eu”, a declarat Edward Sanda la TV.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.