Cum s-a stins, de fapt, tatal Madalinei Manole. Marian Manole, dezvaluiri dureroase despre ultimele clipe ale lui Ion Manole

Tatal Madalinei Manole, Ion Manole, a decedat ieri seara, la Spitalul Judeten de Urgenta Ploiesti. Tatal regretatei artiste era internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Barbatul a intrat in stop cardio-respirator, astazi, la ora 17.00. Medicii au depus toate eforturile, dar nu s-a mai putut face nimic.

Ion Manole a ajuns joi, 3 septembrie 2020, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, in foarte stare grava. El a avut nevoie de un ventilator mecanic si a fost intubat de medici pentru a putea respira.

Din nefericire, joi, atunci cand Ion Manole a ajuns la spital, niciun pat nu era liber pe sectia ATI a spitalului din Ploiesti, astfel ca a fost nevoit sa astept, intr-o sectie a spitalului, eliberarea unui loc la ATI.

Fiul sau, Marian Manole a povestit pentru fanatik cum a decedat tatal sau.

„A intrat in coma, a facut stop cardiac de doua ori si a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni si marti imi spuneau medicii ca e lucid, azi a fost rau si nu au mai putut face nimic. L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sanatate, cu circulatia, cu diabetul, apoi s-a constatat ca are Covid. Eu stiu cum se moare in spitale in zilele astea, nu se stie. El era bolnav. Trebuie sa ma anunte cei de la morga ca sa trimit sa il ridic. Suntem terminati”, a spus Marian Manole.

Citeste si articolul :   Ioana Tufaru e disperata ca nu are masti de protectie impotriva coronavirusului, dupa anuntul lui Klaus Iohannis ca acestea devin obligatorii!

In urma cu cateva zile, Marian, parea resemnat:

„Miercuri, l-am dus cu salvarea, pentru ca incepuse sa aiba scaune moi, sa nu mai poata comunica, apoi a iesit testat pozitiv. Aseara am sunat la spital, iar doctorita de la ATI mi-a spus ca este pe sectie intr-un salon, este intubat, respira artificial, este sedat ca sa poata suporta intubarea, iar daca nu-si revine in 24 de ore in urma tratamentului mi-au spus ca sunt sanse mici de supravietuire, are o lipsa acuta de oxigen, nu poate respira singur, plamanii sunt 100 la 100 afectati. Eu am avut cateva pete pe plamani, dar au trecut, insa eu sunt si fumator. Eu am avut o pneumonie usoara, dar el este grav, foarte grav. Stau si cu grija ca ma suna de la spital ca sa il iau cu cosciugul”, spunea fiul lui Ion Manole, in 4 septembrie.

Autor